Yhteystiedot ja aukioloajat

Aukioloajat

Idea Café on avoinna:
maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10–17,
tiistaisin klo 11–19 ja
keskiviikkoisin 12–20.
Lauantaisin olemme avoinna klo 12–18.
Juhlapyhinä pidämme ovemme suljettuina ja lomakausina aukioloaikamme vaihtelevat. Aukioloaikojen muutoksista pyrimme ilmoittamaan nettisivullamme mahdollisimman ajoissa. Luentoja saatetaan pitää myös muina aikoina ja sunnuntaisin, tarkkaile ilmoitteluamme.

Varaukset

Tietokonevaraukset tehdään soittamalla numeroon 045-678 34 76 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ideacafe(at)gmail.com. Varauksia ottaa vastaan Outi Virtanen.

Kahvilatilaa voidaan vuokrata pikkujouluihin, vuosijuhliin, syntymäpäiviin tai virkistyspäivän ruokailuihin. Varaukset tehdään numeroon 045-678 34 76 tai sähköpostitse osoitteeseen ideacafe(at)gmail.com. Varaukset käsittelee tapahtumajärjestäjä Outi Virtanen, jonka kautta voi tiedustella myös tarjoiluvaihtoehtoja. Outi välittää tiedustelut kahvilanpitäjä Jutta Mattilalle.

Ajanvaraukset hierojallemme Laila Anttilalle joko Outi Virtasen kautta yllä olevasta numerosta tai suoraan Lailalta numerosta 09-764 90 01. Laila ottaa vastaan kahvilan viereisessä liiketilassa, josta on suora kulkuyhteys kahvilaamme.

Jotkin luennoistamme tai koulutuspäivistämme vaativat ennakkoilmoittautumisen. Sitovat ilmoittautumiset voi tehdä sähköpostitse osoitteella ideacafe(at)gmail.com.

Näin löydät kahvilaamme

Idea Café sijaitsee osoitteessa 22 Eriksgatan. Perille pääset helposti metrolla (Kaisaniemen asema), raitiovaunuilla 1, 3, 6, ja 9 sekä kaikilla Kaisaniemen ohitse ajavilla busseilla.

Omalla autolla tulemista kannattaa välttää, mutta jos todella haluat ajaa Helsingin ruuhkissa, löydät parkkipaikkoja Elielin, Kluuvin ja Kaisaniemen parkkihalleista.

Junaltakaan kahvilaamme ei ole pitkä matka, ja suuren osan matkasta voi taittaa säältä suojassa tunneleissa.

Myös vihreän liikenteen kannattajat eli pyöräilijät ja kävelijät löytävät kahvilamme kevyenliikenteen väyliä pitkin.