Yhteistyökumppanit

Vuosien varrella Idea Cafén yhteistyökumppaneina ovat toimineet monet yksittäiset ihmiset ja erilaiset yritykset. Ilman heidän apuaan emme olisi pystyneet järjestämään monipuolisia koulutuksiamme emmekä olisi päässeet edes alkuun ilman vapaaehtoisvoimia ja anteliaita ystäviämme. Kiito kaikille meitä auttaneille!

Helsingin Yrittäjänaiset
Idea Cafén kaikki naiset ovat yhdistyksen ylpeitä jäseniä ja tiedämme saavamme apua ja neuvoja kaikissa asioissa. Yhdistyksen monipuolisen jäsenistön joukosta olemme löytäneet myös upeita luennoitsijoita ja vapaaehtoisapulaisia erilaisiin tapahtumiin.

Hannu Ilola, tietotekniikkaguru
Hannu astui remmiin jo aivan kahvilan alkutaipaleella. Hän nimittäin tarjosi käyttöömme kannettavat tietokoneet ja muut tietotekniset laitteet. Lisäksi Hannu on toiminut jo monena vuotena erilaisten koulutuspäiviemme kouluttajana ja lainannut meille tarvittavia välineitä, kuten videotykkejä, valkokankaita ja piirtoheittimiä.

Hannu Ilola on myös kahvilamme virallinen atk-tuki, jonka voi hälyttää paikalle hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Mikään ongelma ei ole liian pieni hoidettavaksi eikä mikään liian vaikea ratkaistavaksi. Olemme ikuisesti kiitollisia Hannun antamasta avusta ja tuesta.

Samuli Kiiski, mielenterveyshoitaja, joogaohjaaja ja NLP-kouluttaja
Samuli tuli joukkoomme varsin äskettäin, kun aloimme itse tuntea olevamme melkoisen loppuun palaneita. Laila tunsi Samulin jo vuosien takaa ja tiesi, miten paljon hänestä olisi hyötyä niin meille kuin kaikille asiakkaillemmekin. Jo pelkästään Samulin rauhoittava olemus saa stressin lievittymään!

Samuli Kiiski on pitänyt useita luentoja stressistä ja mielenterveydestä. Hänen kurssinsa ovat aina olleet täynnä, ja kurssilaiset rupeaman jälkeen kuin uusia ihmisiä. Jatkamme yhteistyötä Samulin kanssa maaliskuussa, kun järjestämme kaksipäiväisen hyvinvointikurssin.

Kierrätyskeskukset
Pyrimme toiminnassamme ekologisuuteen ja mielestämme oli järkevää hankkia kahvilan kalusteet ja muu rekvisiitta käytettyinä. Intohimoisina kirpputorien kävijöinä päädyimme vierailemaan useissa kierrätyskeskuksissa ennen kuin vihdoin löysimme etsimämme. Mielestämme kahvilamme persoonallinen sisustus ja sen henki ovat juuri sitä, mitä lähdimme etsimäänkin. Kahvilan sisustusta on myös helppo muokata, koska kierrätetyt tavarat voi palauttaa kierrätyskeskukseen ja valita tilalle uusia käytettyä kalusteita.

Sulon tila, Sipoo
Kahvilamme herkullisten tuotteiden pääraaka-aineet ovat peräisin Sulon tilalta. Käytämme tuotteissamme vain lähiruokaa ja luomua. Kahvilassamme toimii myös Ruokapiiri, jonka tuotteet tilataan Sulolta.

Voimme taata, että kaikissa tilaisuuksissa tarjoamamme ruoat ovat puhtaita, kotimaisia ja lähellä tuotettuja. Jutta Mattilan käsissä tuotteista syntyy mitä upeimpia herkkuja, joita tullaan ostamaan kauempaakin.